Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCDA CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCDA Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCDA kennis en ervaring.


Cisco CCDA certificering

Het CCDA certificaat is een startcertificaat voor een netwerkbeheerder die zich wil specialiseren op het gebied van netwerkdesign. Na het CCDA komt het CCDP ofwel professional certificaat. Om dit certificaat te behalen raadt Cisco aan om de cursus DESGN (Designing for Cisco Internetwork solutions) te volgen. Deze cursus focust op het ontwerpen en bedenken en niet op het eigenlijke installeren en beheren van een netwerk, en is dus voornamelijk theoretisch van aard.

CCDA staat voor Cisco Certified Design Associate. Met het CCDA certificaat kan een netwerkbeheerder oplossingen voor planning, ontwerp, integratie, optimalisatie, operatie en beveiliging maken gericht op de infrastructuur van een bedrijfsnetwerk. Erg goed dus.

 

Examen CCDA Netwerkbeheerders

Het CCDA examen bestaat uit een schriftelijk en een praktijk deel. Het praktijkexamen wordt op bepaalde locaties gegeven in Europa. Er is geen toelatingseis voor deelname aan CCDA.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder varierent van basis, associate, professional en expert niveau. Naast het zojuist besproken CCDA-certificaat zijn er nog een aantal certificeringen mogelijk, welke op deze site worden besproken.

 

Vacatures Netwerkbeheerders CCDA

Bent u die netwerkbeheerder die in het bezit is van de Cisco CCDA Certificering, bekijk dan de vacatures voor netwerkbeheerders met CCDA op deze pagina.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.