Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCNA CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCNA Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCNA kennis en ervaring.


De Cisco Systems CCNA Netwerkbeheerder certificering

De Netwerkbeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is Cisco en en het CCNA certificaat. CCNA staat voor Cisco Certified Network Associate. Een netwerkbeheerder in het bezit van het CCNA certificaat is een gecertificeerd persoon bij Cisco. CCNA geeft een indicatie voor de netwerkkennis van een netwerkbeheerder.

 

Modules Cisco CCNA Netwerkbeheerders

CCNA bestaat uit twee modules, namelijk: ICND1 wat staat voor Interconnecting Cisco Networking Devices part 1 en ICND2 dat staat voor Interconnecting Cisco Networking Devices part 2. Het is mogelijk beide modules in een examen af te leggen. Het examen bevat multiple choise vragen en praktijkopdrachten. In veel vacatures voor Cisco CCNA netwerkbeheerders is het van belang om gecertificeerd te zijn.

 

Netwerkbeheerder met CCNA training

Wanneer een netwerkbeheerder de Cisco CCNA training volgt, krijgt deze o.a. les over het OSI-model, Internet- en Routing Protocollen, VLAN, frame relay en IP-addressering. Kijk op de site van Cisco voor alle informatie over de modules binnen de CCNA training.

 

Geldigheid CCNA certificaat

Het CCNA certificaat is 3 jaar geldig. Indien de netwerkbeheerder het certificaat wil verlengen, dan kan dat op de volgende manieren: de netwerkbeheerder kan het CCNA-examen nogmaals afleggen, het Cisco specialist examen doen of het CCIE-certificaat behalen.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder. Dit zijn het CCNA-certificaat, CCNP-certificaat en het CCIE-certificaat. De laatse twee bespreken we ook op deze website.

 

Vacatures CCNA Netwerkbeheerders

Heb jij diepgaande kennis van netwerken en ben je CCNA gecertificeerd?, bekijk dan de vacatures op deze site online.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.