Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCIE CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCIE Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCIE kennis en ervaring.

 

Cisco CCIE Netwerkbeheerder certificering

Netwerkbeheerders kunnen diverse certificeringen behalen. Het CCIE certificaat dat staat voor Cisco Certified Internetwork Expert certificaat is daar een van. CCIE is het meest gewaardeerde certificaat in de IT sector. De nadruk bij de CCIE Certificering ligt veel meer op praktische ervaring. Theorie is maar een klein onderdeel van de CCIE certificering. Een netwerkbeheerder die in het bezit van een CCIE certificaat is een gecertificeerd Expert persoon bij Cisco.

 

Modules Cisco CCIE Netwerkbeheerders

De CCIE training bestaat uit meerdere modules en er zijn een 7-tal specialisaties te onderscheiden, namelijk: CCIE Network Security, CCIE Voice, CCIE Routing & Switching, CCIE Wireless, CCIE Service Provider en CCIE Storage Networking. Ook bij CCIE is het mogelijk zelf te bepalen waar de nadruk op ligt. In veel vacatures voor netwerkbeheerders is het van belang om een certificering te hebben.

 

Geldigheid CCIE Expert examen

Het CCIE certificaat is 3 jaar geldig. Het Cisco CCIE examen bestaat uit een schriftelijk examen en een praktijk examen. Het praktische examen duurt ongeveer 8 uur en kan binnen Europa alleen in Brussel worden gedaan. Lees meer op de website van Cisco hierover.

 

Cisco Professional certificering

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder, namelijk het hier besproken CCIE-certificaat, het CCNA-certificaat en het CCNP-certificaat. In het menu links is meer te lezen over de diverse certificeringen.

 

Vacatures CCIE Netwerkbeheerders

Ben jij in het bezit van de Cisco Systems CCIE, bekijk dan de vacatures voor netwerkbeheerders met CCIE hier.

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.