Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

JUNIOR NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Junior Netwerkbeheerder? Vind hier overzichtelijk alle vacatures voor Junior Netwerkbeheerders. Solliciteer direct online.

 

Een Junior Netwerkbeheerder

Een Junior Netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor het netwerk van een bedrijf. Onder de verantwoordelijkheden van een Junior Netwerkbeheerder valt het beheren van het bestaande netwerk en ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een nieuw netwerk.

 

Functiebeschrijving Junior Netwerkbeheerder

Natuurlijk kan elke functieomschrijving van een Junior Systeembeheerder anders zijn, maar in veel gevallen is een Junior Systeembeheerder verantwoordelijk het inrichten en uitvoeren van operationeel en tactisch beheer van het netwerk en communicatie systeem.

 

Junior Netwerkbeheerder hoofdwerkzaamheden

De hoofdwerkzaamheden van een Junior Netwerkbeheerder is regulier netwerkbeheer. Hieronder valt het detecteren en oplossen van problemen, het signaleren en in kaart brengen van capaciteits problemen en performance problemen en de beveiliging van het netwerk. De Junior Netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor het onderhouden en de aanleggen van computer netwerken. Vaak is hier ook een aantal werkplekken bij genoemd. Het uitvoeren beheerwerkzaamheden op de datacommunicatieapparatuur en servers is wat behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig wijzigt de Junior Netwerkbeheerder ook de infrastructuur.

 

Profiel Junior Netwerkbeheerder

In veel gevallen heeft een Junior Netwerkbeheerder een IT-achtergrond met een gedegen kennis van de netwerken. Het werk en denkniveau is MBO / MBO+ met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder beschikt een Junior Netwerkbeheerder over goede communicatieve vaardigheden. De Junior Netwerkbeheerder heeft ervaring met operationeel netwerkbeheer, zoals patchen en beschikt over minimaal CCNA, MCSA, ITIL-Foundations.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.