Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCDP CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCDP Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCDP kennis en ervaring.


Cisco CCDP Professional certificering

Het CCDP certificaat is een Professional certificaat. Na het CCDP komt het CCDE ofwel Expert certificaat. Om dit examen te doen dient de netwerkbeheerder minimaal 7 jaar relevante werkervaring te hebben. CCDP staat voor Cisco Certified Design Professional. Met het CCDP certificaat kan een netwerkbeheerder oplossingen voor planning, ontwerp, integratie, optimalisatie, operatie en beveiliging maken gericht op de infrastructuur van een bedrijfsnetwerk. Erg goed dus.

 

Examen CCDP Netwerkbeheerders

De CCDP examen bestaat uit een schriftelijk en een praktijk deel. Het praktijkexamen wordt op bepaalde locaties gegeven in Europa. Er is geen toelatingseis voor deelname aan CCDP.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder varierent van basis, associate, professional en expert niveau. Naast het zojuist besproken CCDP-certificaat zijn er nog een aantal certificeringen mogelijk, welke op deze site worden besproken.

 

Vacatures Netwerkbeheerders CCDP

Bent u die netwerkbeheerder die in het bezit is van de Cisco CCDP Certificering, bekijk dan de vacatures voor netwerkbeheerders met CCDP op deze pagina.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.