Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CompTIA Network+ NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures CompTIA Network+ Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met CompTIA Network+ kennis en ervaring.


De CompTIA Network+ Netwerkbeheerder certificering

CompTIA Network+ is een veelgevraagd internationaal erkend certificaat. Deze CompTIA certificering is een van de certificaten die een Netwerkbeheerder kan hebben. De CompTIA opleiding leert de netwerkbeheerder alles over computernetwerken en netwerktechnologie met als speerpunt het TCP/IP protocol.

 

Network+ certificaat

Het Network+ certificaat is voor netwerkbeheerders met enige werkervaring binnen de ICT sector. Het certificaat weerspiegelt de technische kennis en computervaardigheden van de betreffende netwerkbeheerder.

 

Modules Network+ Netwerkbeheerders

CompTIA bestaat uit een aantal modules, elke module heeft een korte toelichting. Module 1: Network Technologies, waar de netwerkbeheerder leert wat de functies zijn van de verschillende netwerkprotocollen. Module 2: Network Media and Topologies, leert o.a. alles over WAN en LAN. Module 3: Network Devices gaat o.a. in op het installeren en configureren van netwerkapparaten. Module 4: Network Management gaat in op het ISO-model en het beheer van netwerken. Module 5: Network Tools en als laatste Module 6: Network Security. In veel vacatures voor netwerkbeheerders is het van belang om CompTIA Network+ gecertificeerd te zijn.

 

Netwerkbeheerder met CompTIA Network+ training

Wanneer een netwerkbeheerder de Network+ training volgt, krijgt deze ruime kennis over computertechnologie. De hoofdonderwerpen van de Network+ training zijn netwerktoepassingen en netwerktechnologie. Veel van de stof is herkenbaar uit ervaring, maar dit certificaat is een bevestiging van de kennis tegenover elke werkgever.

 

CompTIA Network+ examen

Het examen van Network+ is in het Engels en bestaat uit meerkeuze vragen. Deze meerkeuze vragen bevatten ook scenario's uit de praktijk, welke gedurende de training onder leiding van een docent zullen worden behandeld.

 

CompTIA Network+ certificering

Het Network+ certificaat is officieel en internationaal erkent. Voor meer info kunt u kijken op www.comptia.org.

 

Vooropleiding Network+

Als vooropleiding voor CompTIA Network+ is CompTIA A+ een goede basis, maar dit is geen verplichting. Om het CompTIA Network+ traject te volgen is geen toelatingseis. Het is goed wanneer de netwerkbeheerder bekend is met Windows Server 2000 en 2003. Kennis van NetBEUI, IPX/ SPX en TCP/ IP is aanbevolen.


Vervolgopleiding Network+

MCSA, MCSE en Cisco netwerktrainingen zijn mooie vervolgtrajecten wanneer de CompTIA A+ en Network+ certificaten zijn behaald.

 

Vacatures A+ en Network+ Netwerkbeheerders

Er zijn zeer veel vacatures beschikbaar voor Netwerkbeheerders met een A+ of Network+ certificering, bekijk de vacatures hier.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.