Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

SALARIS NETWERKBEHEERDER

Het salaris van een Netwerkbeheerder? Lees hier alle informatie over het salaris van een Netwerkbeheerder en waar dit salaris van afhankelijk is.

Salaris van een Netwerkbeheerder

Het gemiddelde salaris van een Netwerkbeheerder in Nederland kan verschillen. Het salaris heeft namelijk te maken met een aantal componenten, zoals: ervaring, leeftijd, uren en de inhoud van de functie. Een Junior Netwerkbeheerder verdient ongeveer 1800 euro bruto per maand. Dit kan verschillen per bedrijf.

Netwerkbeheerder salaris

Wil je hier meer over weten dan kun je kijken op deze site: loonwijzer. Het salaris hangt mede af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het bedrijf waar je werkt. De meeste Netwerkbeheerders hebben een opleiding MBO of HBO Informatiekunde & Informatica, hier leert de Netwerkbeheerder de zeer veel over het beheren van een Netwerk. Dergelijke opleidingen kan men overdag, maar ook in de avonduren volgen. Naast een opleiding dient een Netwerkbeheerder ook certificaten te behalen, zoals: Cisco, ITIL, UML en PRINCE2 bijvoorbeeld.

Belang Netwerkbeheerder salaris

Door de belangrijke rol die een Netwerkbeheerder vervult, kan deze een goed salaris verdienen afhankelijk van ervaring en opleiding. Net als een Systeembeheer is Netwerkbeheer een echt vak en is een goede Netwerkbeheerder onmisbaar voor een bedrijf. Elke minuut dat een netwerk niet naar behoren werkt kost geld. Mede hierdoor gaan bedrijven op zoek naar de beste Netwerkbeheerders die er zijn.

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.