Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCENT CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCENT Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCENT kennis en ervaring.


Cisco CCENT Entry Netwerkbeheerder certificering

Een Netwerkbeheerder kan diverse certificeringen behalen, dit komt ook vaak terug in vacatures voor netwerkbeheerders. Een daarvan is het CCENT certificaat en dat is een beginners Certificaat. CCENT staat voor Cisco Certified Entry Networking Technician. Met het CCENT certificaat is de netwerkbeheerder in staat om met een klein netwerk te werken en kan dit netwerk te beheren en voorkomende problemen oplossen. Dit certificaat geeft aan dat de netwerkbeheerder in staat is om te starten als junior-netwerkbeheerder. Het behalen van CCENT geeft toegang tot het behalen van de CCNA certificering.

 

Modules CCENT certificering

Er zijn een aantal modules onderdeel van de CCENT training, dit zijn: basis netwerkbeheer, WAN technologie, beveiliging, wireless, routing, switching en het configureren van een simpel netwerk,

 

Examen Cisco CCENT Netwerkbeheerders

De CCDE training bestaat wordt afgesloten met een examen.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder varierent van basis, associate, professional en expert niveau. Naast het zojuist besproken CCENT-certificaat zijn er nog een aantal certificeringen mogelijk. Lees hier meer over op de website.

 

Vacatures CCENT Netwerkbeheerders

In het bezit van een Cisco CCENT Certificering, bekijk dan de vacatures voor netwerkbeheerders met CCENT direct op deze site.

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.