Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCDE CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCDE Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCDE kennis en ervaring.


Cisco CCDE Expert Netwerkbeheerder certificering

Netwerkbeheerders kunnen diverse certificeringen behalen. Een daarvan is het CCDE certificaat en dat is geen Professional certificaat, maar een Expert Certificaat. Om dit examen te doen dient de netwerkbeheerder minimaal 7 jaar relevante werkervaring te hebben. CCDE staat voor Cisco Certified Design Expert. Met het CCDE certificaat kan een netwerkbeheerder oplossingen voor planning, ontwerp, integratie, optimalisatie, operatie en beveiliging maken gericht op de infrastructuur van een netwerk.

 

Examen Cisco CCDE Netwerkbeheerders

De CCDE training bestaat wordt afgesloten met een schriftelijk en een praktijk examen. Het praktijkexamen wordt op bepaalde locaties gegeven in Europa. In November 2010 was dit Londen, Chicago en Sydney. Om deel te nemen aan de Cisco Certified Design Expert training is geen andere professional certificering verplicht.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder varierent van basis, associate, professional en expert niveau. Naast het zojuist besproken CCDE-certificaat zijn er nog een aantal certificeringen mogelijk.

 

Vacatures CCDE Netwerkbeheerders

In het bezit van een Cisco CCDE Certificering, bekijk dan de vacatures voor netwerkbeheerders met CCDE op deze website.


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.