Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

CCNP CISCO NETWERKBEHEERDER VACATURES

Vacatures Cisco CCNP Netwerkbeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op netwerkbeheerders met Cisco CCNP kennis en ervaring.


Cisco CCNP Netwerkbeheerder certificering

Netwerkbeheerders kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben. Een daarvan is het CCNP certificaat, wat aangeeft dat een netwerkbeheerder een LAN of WAN van minimaal 500 computers kan configureren, installeren en onderhouden. CCNP staat voor Cisco Certified Network Professional. Een netwerkbeheerder in het bezit van een CCNP certificaat is een gecertificeerd persoon bij Cisco. Alleen wanneer een Netwerkbeheerder het CCNA certificaat heeft, kan deze het Professional certificaat behalen.

 

Modules Cisco CCNP Netwerkbeheerders

De CCNP training bestaat uit drie modules, namelijk: Implementing Cisco IP Routing, Implementing Cisco IP Switched Networks en Troubleshooting & Maintaining Cisco IP Networks. Het is mogelijk per module examen te doen. In veel vacatures voor Cisco CCNP netwerkbeheerders is het van belang om gecertificeerd te zijn.

 

Geldigheid CCNP certificaat

Het CCNP certificaat is net als het CCNA certificaat 3 jaar geldig. Indien de netwerkbeheerder het certificaat wil verlengen, dan kan dat door te slagen voor het CCIE examen of een van de andere professional examens.

 

Cisco certificeringen

Er zijn meerdere Cisco certificeringen voor een Netwerkbeheerder, namelijk het eerder besproken CCNP-certificaat en het CCNA- of CCIE-certificaat. Alle certificaten bespreken we op deze website.

 

Vacatures CCNP Netwerkbeheerders

Heb jij diepgaande kennis van netwerken en bezit je het CCNP certificaat?, bekijk dan de vacaturevoor netwerkbeheerders met CCNP.

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.