Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Netwerkbeheerder Amersfoort

Op zoek naar een leuke baan met uitdagend werk in een groot bedrijf? Je krijgt nu bij ons de kans om in zo een bedrijf te komen werken. Wij zoeken iemand in de omgeving van Amersfoort die met de nieuwste technologieën wilt werken en interesse heeft in het doorgroeien naar een senior functie.


- Solliciteer hier -

De functie

Als Netwerkbeheerder optimaliseer en onderhoud je de netwerkinfrastructuur. Door jou kennis en zelfstandigheid ben jij ook in staat om changes door te voeren op het netwerk. Ook ben je bezig met het ondersteunen van  je collega’s, maar geef je ook adviezen over verbeteringen van het netwerk. Daarnaast neem jij deel aan verschillende projecten die te maken hebben met het uitbreiden , aanpassen en innoveren van het netwerkinfrastructuur. Voor deze functie moet je ook-to-date zijn met de nieuwste technologieën, daar door draag jij nieuwe ideeën aan binnen het projectteam. Heb je ook nog eens oog voor detail? Dan ben jij de gene die wij zoeken.

Functie-eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling al schriftelijk.
  • Beschikt over een afgeronde MBO Netwerkbeheer/HBO richting ICT.
  • Kennis van LAN, WAN, VPN, VoIP, TCP/IP en Security Networks is een pre.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in IT Netwerken.
  • In het bezit van een CCNA certificaat.

 

Geïnteresseerd?

Herken jij je zelf in de bovenstaande eisen? Twijfel dan niet om te solliciteren. Wij bieden jou een mooie baan aan met veel mogelijkheden om door te groeien. Dus solliciteer direct of neem contact met ons op.


- Solliciteer hier -


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.