Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Netwerkbeheerder Amsterdam

Voor onze klant zoeken wij een Netwerkbeheerder in de regio Amsterdam.  Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel de vacature door.


- Solliciteer hier -

 

De functie

Als Netwerkbeheerder heb je contact met zowel klanten als leveranciers, en fungeer je als sparringpartner van sales. De taken die je hebt als netwerkbeheerder zijn; het Dragen van de verantwoordelijkheid voor de technische netwerk infrastructuur, Biedt ondersteuning bij het analyseren en definiëren van complexe netwerk gerelateerde problemen, Ontwerpen, implementeren, configureren en/of beheren van technische netwerk infrastructuur, Gezamenlijk uitvoeren (meedraaien) van de storings- en escalatiedienst, Beheren, optimaliseren en zorgen voor instandhouding van de technische netwerk infrastructuur. En nog vele andere taken.

 

Functie eisen

• MBO/HBO werk- en denkniveau

• Heeft minstens vijf jaar relevante werkervaring

• Benodigde competenties: analytisch vermogen, innovatie, Kwaliteitsgericht, Oplossingsgericht, stressbestendigheid, expertise, flexibiliteit, proactief, collegialiteit

• Goede beheersing Nederlandse-en Engelse taal

• Kennis van security op diverse platformen, en met verschillenden typen technologieën

• Ervaring met TCP/IP netwerken en netwerkcomponenten

• Rijbewijs

 

Geïnteresseerd?

Ben je Geïnteresseerd geworden in de bovenstaande functie en herken jij je in de bovenstaande eisen? Twijfel dan niet en reageer snel op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op.


- Solliciteer hier -


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.