Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Netwerkbeheerder Omgeving Brabant.

Bij Jobfinity zijn wij opzoek naar een goede Netwerkbeheerder in de buurt van Brabant. Is netwerkbeheerder wat voor jou en woon jij in de buurt? Dan ben jij misschien wel geschikt voor deze baan.


- Solliciteer hier -

Functie omschrijving

Als netwerkbeheerder maak je onderdeel uit van het ICT Service Desk Team. Je houd je bezig met het zorgdragen voor een optimale beschikbaarheid van je netwerk en verzorg je ook het ontwerp.

Ook de installatie en de configuratie van dit netwerk behoren bij jou taken. Je bewaakt continu de prestatie en zorgt voor een snelle en adequate afhandeling van incidenten en aanvragen. Waar je nog meer mee bezig bent zijn onder andere; Zorg dragen voor de juiste security, Goede en tijdige feedback betreffende meldingen richting de klant, Identificeren van structurele problemen en aandragen van mogelijke oplossingen, Gesprekken met leveranciers initiëren en voorzitten, offertes aanvragen en beoordelen.

 

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding met minimaal 5 jaar aantoonbare netwerkervaring, bij voorkeur opgedaan in een logistieke omgeving
  • Uitmuntende kennis en ervaring van routing en switching (Cisco en HP)
  • Goed  op het gebied van infrastructuur die daarnaast ook flexibel en klantgericht is
  • Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen en bent analytisch sterk onderlegd
  • Gemakkelijk inleven in anderen en spreekt de taal van zowel de eindgebruiker, de beslisser als ook die van de technische collega’s

 

Geïnteresseerd?

Ben jij Geïnteresseerd geworden in deze functie? Meld je dan snel aan op onze website. Heb je nog vragen over deze functie? Dan kan je contact met ons op nemen en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op jou vragen.


- Solliciteer hier -


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.