Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Netwerkbeheerder Utrecht

Wij zijn opzoek naar iemand die goed bezig kan zijn het bouwen en beheren van ICT security oplossingen.  Jij werkt op een afdeling die het centraal aanspreekpunt is binnen een grote organisatie. Ook werk je bij een Veelzijdige technische omgeving. Werken in diverse, afwisselende projecten. Spreekt dit jou aan lees dan snel veder.


- Solliciteer hier -

 

Functie omschrijving

Als netwerkbeheerder werk je in het middelpunt van de organisatie. Jij en je collega’s houden zich bezig met het beheren van firewalls, intrusion detection en content security oplossingen. Je moet vooral Communicatief  vaardig zijn. Je hebt veel contact met zowel klanten als leveranciers. Jij bent vooral dus bezig met het beheren van ICT security.

 

Functie eisen

  • Je bent bij voorkeur in het bezig van certificeringen (zoals MCITP)
  • Je bent communicatief vaardig en uitermate servicegericht
  • HBO werk- en denkniveau (minimaal afgeronde MBO-opleiding)
  • Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring als Systeembeheerder
  • Medewerking in een pre-sales rol bij acquisitie en offerte trajecten

 

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in de bovenstaande eisen? Solliciteer dan direct online. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

- Solliciteer hier -


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.