Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Netwerkbeheerder Utrecht

Per direct zijn wij op zoek naar ervaren netwerkbeheerders om ons team te komen versterken in Utrecht. Als netwerkbeheerder ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Lijkt dit jou wat of ben je opzoek naar zo een baan lees dan snel de vacature.

- Solliciteer hier -

 

Ben jij initiatiefrijk, nauwkeurig/secuur, resultaatgericht, verantwoordelijk en beschik jij over een uitstekend analytisch vermogen? Neem jij nooit zomaar iets van iemand anders aan maar wil graag zelf weten hoe iets in elkaar zit? Dan is netwerkbeheerder wellicht wat voor jou.

Functieomschrijving

Als Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de continuïteit van de infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het oplossen incidenten en ondersteunt jou collega’s bij het analyseren van hun toegewezen taken. Je ziet uitdaging in het monitoren, configureren en onderhouden van netwerken, specificeren, installeren, selecteren, servers, netwerkcomponenten, en software. Je kunt vanuit jouw technisch inzicht en analytisch vermogen zelfstandig nieuwe omgevingen bij klanten opzetten en uitbreiden. Voor technische vragen van klanten ben jij het aanspreekpunt en vertaal jij hun wensen naar een werkende technische oplossing daarbij draag jij je kennis ook nog eens over aan jouw collega’s.

 

De functie eisen voor Netwerkbeheerder

  • Beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau
  • Heeft minimaal vijf jaar ervaring in klassiek netwerk beheer
  • Is gespecialiseerd op het gebied van CISCO en/of Juniper (HP in mindere mate) producten
  • Heeft zeer gedegen kennis van TCP/IP, (wifi)routers, firewalls en protocolen
  • Heeft kennis op het gebied van VoIP (is een pré)
  • Heeft kennis op het gebied van SIP-Truncks (is een pré)
  • Heeft aantoonbare ervaring met scripten
  • een degelijke achtergrond met Microsoft Windows Server 2008, VMWare en/of HYPER-V, Exchange, etc.
  • Heeft bij voorkeur ervaring met één of meerdere programmeertalen of REST API’s
  • Is gedreven en wil graag direct betrokken zijn bij succes en de toekomst van onze opdrachtgever

Wij bieden een gezellige werkomgeving in een jong en gedreven bedrijf met een goed ingespeeld team van zeer goede ICT specialisten. Ook geven wij de mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als het technisch vlak te ontwikkelen. Spreekt dit jou aan en voldoe jij aan alle eisen? Solliciteer dan direct online op onze website.

- Solliciteer hier -

 


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.