Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

NETWERKBEHEERDER VACATURE

Per direct zijn wij op zoek naar ervaren netwerkbeheerders om ons team te komen versterken. Als netwerkbeheerder ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Dit zijn opdrachtgevers binnen de overheid, maar ook commerciële organisaties.


- Solliciteer hier -


Functie-omschrijving

Als netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor de LAN en WAN infrastructuren binnen de organisatie. Je houdt je bezig met het ontwerp, implementatie en bewaking van netwerkinfrastructuren. Je adviseert in de keuze van netwerkcomponenten en helpt het security beleid vorm te geven. Naast het oplossen van incidenten hou je je bezig met het oplossen van structurele problemen.  Daarnaast behoort ook het documenteren van de infrastructuur tot je taken.

Functie-eisen Netwerkbeheerder

Netwerkbeheerders dienen te voldoen aan de volgende functie eisen, dit zijn:
 • MBO niveau 4 / HBO opleiding, met een relevante studierichting;
 • MCSA/ MCSE/ MCITP en CCNA/ CCDA gecertificeerd;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een functie als netwerkbeheerder;
 • Communicatief sterk en in staat kennis te delen;
 • Zelfstandig werkend, sociaal vaardig en flexibel ingesteld.
 • Geïnteresseerd?

  Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van netwerkbeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.

  - Solliciteer hier -


  Certificeringen

  Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.  Vacatures

  Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.