Vacatures voor Netwerkbeheerders
...dé site van en voor netwerkbeheerders

Senior Netwerkbeheerder Alkmaar.

Wij zijn opzoek naar een Senior netwerkbeheerder in de regio Alkmaar. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel onze vacature door en misschien is dit wel wat voor jou.


- Solliciteer hier -

Functie

Als netwerkbeheerder zorg jij voor het capaciteitsbeheer een ondersteunt het wijziging ’s beheer, stelt gebruiksprocedures en documentatie op, bewaakt deze en je adviseert betreffende beveiligingsvoorschriften. Ook ben je bezig met het verrichten van audits en keuringen op netwerkapparatuur, adviseert over maatregelen. het  beheren en bewaken van het netwerk en de beveiliging zit ook in jou taken pakket. Signaleert, analyseert en verhelpt storingen en verzorgt op oproepbasis de tweedelijns support, installeert netwerkapparatuur en configureert routeringsprotocollen.

je evalueert de exploitatie van de netwerken, analyseert knelpunten en doet vanuit de beheerpraktijk aanbevelingen.

 

Functie eisen

  • je hebt kennis van en ervaring met HP Openview, NetworkNodeManager (NNMi), Cisco Works/Prime, Cisco Internetwork Operating System (IOS), protocol analyses, Firewalling en VOIP
  • je hebt kennis van en ervaring met ITIL (Foundation certified)
  • je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau en ruime kennis van en ervaring met ICT, bij voorkeur op basis van een mbo- (met ruime ervaring) of hbo-opleiding informatica
  • je hebt ruime kennis van en ervaring met operationeel netwerkbeheer en telecombeheer
  • je bent oplossingsgericht, stressbestendig, nauwkeurig en klantgericht
  • je beschikt over overtuigingskracht en het vermogen op efficiënte wijze informatie te verwerken.
  • je bent gecertificeerd met minimaal CCNA en strevend naar CCNP

 

Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een leuke baan en herken jij jezelf in de bovenstaande eisen? Solliciteer dan direct online. Wij kunnen jou ook nog eens een mooi salaris bieden en goede opleidingen mogelijkheden. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op.


- Solliciteer hier -


Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende netwerkbeheerder vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele aanbod aannetwerkbeheerder vacatures.